Новини компанії & Блог

Breadcrumbs

ZWILLING J. A. Henckels - одна з найстаріших компаній у світі, яка з моменту свого існування і по сьогоднішній день використовує традиційну майстерність та інноваційні технології у виробництві товарів еталонної якості.

Погляд крізь віки

Компанія ZWILLING заснована 13 червня 1731 року Йоганном Петером Хенкельсом під назвою «Die Zwillinge» (переклад з німецької «Близнюки») для виробництва ножів, столового посуду і канделябрів. Проте у світі ім'я фірми асоціюється не з її засновником, а з його сином Йоганном Петером Хенкельсом молодшим, адже завдяки його керівництву вона отримала успіх і визнання. Фабрика фірми ZWILLING безперервно розвивалася та збільшувала свої потужності, і навіть у найважчі часи світової економічної кризи не припиняла свою діяльність, постійно вдосконалюючи якість виробництва та забезпечуючи роботою тисячі людей по всьому світу

ZWILLING розвиває та інвестує у світові бренди, які пов'язані з кулінарією. Кожен бренд має свої переваги та традиції, але всі вони поділяють однакову пристрасть до високоякісної продукції.

Незалежно від місця проживання, люди люблять готувати те, що створює спогади та має особливий смак. І хоча ми не знаємо, що вони конкретно вибирають для їжі, ми цілком впевнені в одному: наша продукція завжди надихатиме наших клієнтів і допоможе приготувати лише найсмачніші страви.

Кулінарна майстерність з брендом ZWILLING: якість, інновації та стиль

Зосереджуючись на різноманітності смаків та потреб споживачів, ZWILLING пропонує широкий вибір дизайнерських рішень для своєї продукції, які вражають своєю функціональністю та непідвладністю часу. Велику увагу компанія приділяє розробці складу сталі та інтеграції у виробництво новітніх технологій. Результатом стала розробка, яка містить оптимальну кількість вуглецю, хрому та інших компонентів і який до сьогоднішнього дня тримається у секреті. Найкраща сировина і збалансований склад сталі робить ножі Zwilling J. A. Henckels міцними, гострими, гнучкими і стійкими до корозії.

Продукція компанії є взірцем якості і практичності, довговічності і стилю. Контроль якості продукції здійснюється на кожному етапі виробництва, що дає гарантію споживачеві. ZWILLING випускає такі товари:

  • Ножі та аксесуари до них
  • Каструлі, ковші, сковороди
  • Столові прибори та органайзери
  • Кухонне приладдя та текстиль
  • Електрична побутова техніка
  • Контейнери для зберігання їжі
  • Манікюрні аксесуари

На сьогоднішній день крім фабрики «Zwilling» в Золінгені (Німеччина) у компанії ZWILLING J.A. Henckels також є виробничі потужності в США, Японії і Китаї. Фірма виробляє високоякісні ножі як для домашнього користування, так і для професійних кухарів, столовий посуд та високоякісні манікюрні приладдя, які експортуються по всьому світу.